Poletje …


Ta prispevek spada pod
zapisi / footprints.

… ni še čisto zares, se je pa veselo začelo! Veselo z rojstnim dnevom, soncem in temperaturami pri 30, radosti države in družbe pa naj se dogajajo…. Lepo je – se zabavati doma, pri peki trinadstropne torte ali pa kar tako s preganjanjem paljkov, brez norosti ekonomike in psihosocialnih dognanj ostalih. Lepo je – kvačkati, kaj ustvarjalnega prebrati ali pa kar mimogrede dati na mizo nov prt in ugotoviti, da super izgleda! Lepo je dodati šopek ali pa kar velik šopek! poljskih rož na mizo.

… ni nič posebnega. Poletje in topel dan. Na večer se ohladiš s sprehodom, tekom, ali kar posediš na vrtu.

… je mirno in prijetno… imamo pravzaprav vse in še več, potres nas tu in tam prestraši ali pa nam malo oteži življenje, vse ostalo pa gre lepo naprej od poletja do poletja. Niti podnebne spremembe se nas ne dotikajo tako zelo, da bi bili lahko preveč zaskrbljeni in prestrašeni, niti gospodarska kriza nas ni tako zelo prizadela, da bi stradali. Tu in tam tudi se nam dogodi kakšen neljub dogodek, situacija, ki nas prizemlji in strezni. Še to samo za nekaj časa. Vsem sicer ostanejo trajna znamenja, vendar pa se mi zdi, da še vedno živimo v tem kraju in času, ko vedno znova lahko začutimo poletje in uživamo v lepih dnevih!

…. bodimo enostavni … poleti, pa tudi pozimi s kapo, šalom, rokavicami in bundo! in jeseni in spomladi tudi imejmo navadne misli, vsakdanja opravila in lepo vreme!

Komentirajte prispevek

Vaš poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

Lahko uporabite naslednje HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>