Pravljica


Ta prispevek spada pod
zapisi / footprints.

Naj prilepim en link; ne bom dodatno pravljičarila….. Ker pa se danes vsi namigi, namere, in take podobne reči interpretirajo kot sprenevedanje in zavajanje (saj… to se splošno dogaja), bom v izogib takemu razumevanju dodala kratke inštrukcije za gledanje:

1. za tiste, ki so smučali in smučajo: naj se čimprej odpravijo smučat v naravo, seveda si lahko prej spočijejo možgane, dušo in tudi oči (to zadnje le, če znajo gledati in videti naravo)
2. za tiste, ki so smučali in ne smučajo: naj se čimprej odpravijo v naravo, seveda si lahko prej spočijejo možgane, dušo in tudi oči (to zadnje le, če znajo gledati in videti naravo)
3. za tiste, ki niso smučali in ne smučajo: naj se čimprej odpravijo v naravo, seveda si lahko prej spočijejo možgane, dušo in tudi oči (to zadnje le, če znajo gledati in videti naravo)
4. za tiste, ki niso smučali in nameravajo smučati: naj se čimprej odpravijo smučat v naravo, seveda si lahko prej spočijejo možgane, dušo in tudi oči (to zadnje le, če znajo gledati in videti naravo)
5. pa še za tiste, ki nimajo čisto nič s smučanjem pa tudi ne z naravo: naj se čimprej odpravijo v naravo, seveda si lahko prej spočijejo možgane, dušo in tudi oči (to zadnje le, če znajo gledati in videti naravo)

Simpl kot pasulj. In samo to.

Aja, še link:
Ulov sončnega zahoda (avtor Vidulisico)

Komentirajte prispevek

Vaš poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

Lahko uporabite naslednje HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>