life is about creating yourself


Ta prispevek spada pod
zapisi / footprints.

je menda del George Bernard Shaw citata (https://ask.metafilter.com/258289/Wait-did-George-Bernard-Shaw-really-say-this – 31.12.2017) , a ni namen zdaj raziskovati resnice resnic…

Danes, ob vstopu v novo mlado leto, naj dodam – ustvarjanje, vse dobre stvari, ki jih premislimo, nato ustvarimo, zahtevajo čas in mir. Tekanje do trgovin in drugih podobnih, neskončno izbiranje, čakanje v vrstah, hitenje za presežki, ki so le kratkotrajni ’self-performance’, brezciljno tapkanje po zaslonih na dotik, vse to enostavno ubija. Vsak dan nas presenečajo podatki o holesterolu, sladkorni, pojavljajo se bolezni, ki z nami lahko zelo na hitro opravijo…., – zakaj že?

Želim vsem, ki tu in tam pogledajo ta blog, ter ostalim na zemeljski obli, pa še tistim v vesolju, da upočasnijo ritem, ga uravnotežijo, na svoj način, po svoje, tako kot čutijo…. ter počasi ustvarjajo same sebe, vsak dan posebej!

Niso pomembni poslušalci in gledalci, tudi ne napovedovalci in zapovedovalci, le čas, ki je samo tvoj, narava in vesolje : )

Srečno v Novem 2018!

Komentirajte prispevek

Vaš poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

Lahko uporabite naslednje HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>