Novo, novejše, najnovejše – leto in vse ostalo


Ta prispevek spada pod
zapisi / footprints.

Tu in tam mi uspe tek po starih poteh. In srečujem stare in nove obraze. Predvsem me veseli, da se več žensk odloča za rekreacijo, hojo ali tek, pa seveda kolesarjenje. Govorim o načinih, ki so sprejemljivi za vse bolj ali manj zaposlene, torej da nam rekreacija in šport ne pomeni odrekanja vsakdanjim obveznim opravilom ali pa uvajanja posebne discipline doma, zato da bi lahko ‘opravičeno manjkale’ cel dan.

Res je v teh razprodajnih bovških časih lepo srečevati pozitivno energijo v naravi, čeprav smo bolj ali manj prepuščeni dražilcem in zdražbarjem. Nevidna roka deluje, stoletni plini očitno tudi.

Ampak! Veliko energije želim vsem ženskam, svežega zraku moškim in seveda vsem našim malim srčkom samo sonce, veselih pravljic in toplih objemov mamic in tatkov!

In želim si, da bi se ta želja uresničevala vsak dan in vsem, tudi tistim, ki jih klic ‘posebnih (od)poslancev in (po)oblaščencev’ vodi nad vsem in nad vse. Samo malo svežega zraku, ki bi ga nasmejani vdihnili s polnimi pljuči, da bi skoraj zabolelo, bi naredilo veliko dobrega…. žal nekateri niti dihati ne znajo več, kaj šele da bi globoko zadihali kisik narave. Srečno vsem ostalim, ki znamo!

Komentirajte prispevek

Vaš poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

Lahko uporabite naslednje HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>