Spoštovanje 2


Ta prispevek spada pod
zapisi / footprints.

Do ostalih neznanih….. vseh, ki pač so in smo v tem vesolju… ali pa samo na zemlji – da bo razlaga bolj prizemeljska. Očitno bi morali to učiti v 1 razredu OŠ ali pa še prej in vsako naslednje leto tudi. Da se spoštuje tudi kar tako, vse,  zato da se v zrelih letih lahko opravlja svoje delo in druge aktivnosti pametno in normalno. Ne pa da imamo mravljince v možganih, ker nas predstavljajo ljudje, ki …  – saj ne vem, kaj se lahko napiše – …  .  Ta komentar pove vse in je pravzaprav zelo vljuden:

‘Kasneje je Keating zapisal, da deluje Bratuškova po okoli 80 minutah zaslišanja izjemno utrujeno. “Uporablja isti naučen jezik za odgovor na vsako vprašanje in ljudje v dvorani so izgubili zanimanje. Skoraj nihče več je ne posluša, je pa še skoraj ena ura do konca. To je mučno gledati!”‘ – http://www.24ur.com/novice/slovenija/pred-zaslisanjem-nad-bratuskovo-vplivni-european-voice-manevri-s-posto-in-farsa-ob-imenovanju.html

In to naj bi bilo naše vodstvo, vodstvo ustanovljene velesile, ki naj bi bila protiutež drugim velikim svetovnim konkurencam? Poznam nekatere strateške in operativne dokumente EU in lahko rečem, da so v redu, poznam delovanje EU na nekaterih področij, ki je tudi pozitivno in proaktivno. Seveda je povsod lobiranje in kombiniranje. Če so cilji za ljudi in je pot taka, da ne dela škode, je OK. In je marsikaj OK v Evropi. To, kar se je dogajalo včeraj, pa menim, da je hudo za sodelujoče in ostale.

Ogledalce, ogledalce, povej…. bi predlagala vsem takim gospem in gospodom, ki jih –  bog ve zakaj ali pa verjetno še ta ne ve, –  piči nekaj podobnega, da spravljajo v zadrego – lepo povedano – vse bližnje in ostale, trošijo moj in tvoj in vaš denar in marsikomu povišajo holesterol in pritisk. In – ne me basat! – celo nagovarjajo ženske k nekim dejanjem, ki naj bi bila posebna, pomembna in tralala!

Komentirajte prispevek

Vaš poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

*

Lahko uporabite naslednje HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>